Hozzávalók
-
50 dkg erdei gomba
-
1 fej vöröshagyma
-
1 db füstölt leves kocka
-
10 dkg mascarponekb. 3 evőkanál
-
fehérbors
-
Szerecsendió
-
Petrezselyem
-
só
Leírás
Ehhez hasonlót egyszer egy nagyon jó étteremben ettem, és rögtön megszerettem. Aztán gondoltam egyet, és itthon is kikísérleteztem. Semmi kétség, ez egy rendkívül jól sikerült leves lett.
Elkészítés
1
Kész
|
|
2
Kész
|
A hagymát tisztítsuk meg, és vágjuk apró kockákra. Kevés zsiradékon (én sima sertészsírt használok, de az olivaolaj is finom hozzá) enyhén pirítsuk meg a hagymát. |
3
Kész
|
|
4
Kész
|
|
5
Kész
|
|
6
Kész
|
És ennyi az egész! Annak ellenére, hogy az elkészítése ennyire egyszerű, remek íze van. |