Hozzávalók
-
20 dkg Sárgarépa
-
2 db Narancs
-
3 dkg Fenyőmagvagy kesudió
-
1 tk Köménymag
-
1 ek Olívaolaj
-
1 ek Almaecet
Leírás
Tudom, most sokan csodálkoznak, mert olyan alapanyagok vannak társítva, amiket nem szoktunk egy ételbe beletenni. De ha azt nézzük, hogy mindkettő narancssárga színű, akkor természetesen összeillenek. Érdemes kísérletezni, hogy azonos színű alapanyagokat házasítsunk össze, mert teljesen újszerű ízekkel ismerkedhetünk meg.
Elkészítés
1
Kész
|
|
2
Kész
|
A következő lépés egy kicsit macerás. Ki kell filézni a narancsot. Egy éles késsel vágjuk le a narancs héját, hogy tiszta felületet kapjunk, tehát csak a narancs húsát lássuk. Ez után a gerezdeket elválasztó hártyák közül vágjuk ki a narancs filét. Ezeket a filéket vágjuk 2-3 részre, és tegyük a répára. |
3
Kész
|
|
4
Kész
|