Hozzávalók
-
4 szelet Sertés húscomb vagy karaj
-
4 db érett Szilvalehet szilvabefőtt is
-
4 szelet jóízű Sonka
-
4 szelet Sajt
-
só
-
Bors
-
Fahéj
-
az összetűzéshez Fogvájó
-
Rántáshoz
-
finomliszt
-
tojás
-
zsemlemorzsa
Leírás
Nem, ez nem egy édesség, hanem egy jó kis húsos étel! Nem vagyok híve a gyümölcs és a hús kombinációjának, de ez még nekem is tetszik. Olyan, mintha a szilvásgombócban a tésztát kicserélnéd húsra. És egy kicsit felturbóznád!
Nem tűnik annyira bonyolultnak, mint amennyire első ránézésre tűnik, viszont megéri, mert nagyon finom! 🙂
Lépések
1
Kész
|
Ha mi szeleteljük a húst, akkor vágjuk egy kicsit vastagabbra a szeleteket, hogy jól ki tudjuk klopfolni a szeleteket. |
2
Kész
|
A szeleteket sózzuk be és szórjuk meg egy kevés őrölt borssal. |
3
Kész
|
|
4
Kész
|
Magozzuk ki a szilvát, vágjuk félbe, és tegyük a sajtra. Szórjuk meg a szilvát egy kevés fahéjjal. |
5
Kész
|
|
6
Kész
|
|
7
Kész
|