Cimke: csirke

Francia pezsgős csirke

Most egy kicsit a francia konyhába kóstolunk bele. Úgy érzem, Franciaországot nem véletlenül hívják a gasztronómia bölcsőjének, és már most látom, hogy lesz még folytatása. Az alábbi receptből látszik, hogy a franciák nem mindig törekednek az egyszerű elkészítésre, de a végeredmény mindenért kárpótol....

Kijevi csirkemell

A hús jó! Ezen nem érdemes vitázni. A csirkemell számomra női hús, mert annyira különbözik minden mástól, egy kicsit száraz is, és valahogy a nők oda vannak érte. Egyébként nem annyira rossz, de azzal a szárazsággal kezdeni kellene valamit. Ha ki akarjuk rántani, akkor nem sok lehetőségünk marad. Meg kell...

Részeges (sörben sült) csirkecomb

A nagy sörivók most biztosan meghökkennek, hogy miért kell így elpazarolni a sört. Vagy mégsem? Miért ne lehetne mindenben sör? Egy biztos, a csirkének jót tesz, ráadásul ebben a formában azok is fogyaszthatják, akik egyébként ki nem állhatják az ízét, így hozzájuthatunk a benne lévő értékes vitaminokhoz! 😛...